0

Bankalar Devralma Ortasında Okada Manila Hesaplarını Dondurdu

Filipinler’de ünlü bir entegre tatil beldesi olan Okada Manila, aslında yasal bir mücadelenin konusu oldu. Tesisin yaratıcısı Kazuo Okada ve Tiger Resorts Asia Ltd(TRAL) aslında yerin mülkiyeti için itiraz ediyor. Tartışma devam ederken, bankalar Okada Manila’nın tasarruf hesabını gerçekten dondurdu.

Bankalar Tatil Köyü’nün Banka Hesaplarını Dondurdu

Açıklama işletmenin yönetim kurulu ve TRAL’ı temsil eden hukuk müşaviri tarafından yapılmıştır. Uzmanlara göre, Asia United Bank, BDO Unibank ve Union Bank of the Filipinler gibi önemli bankalar aslında Okada Manila ile ilişkili tüm hesapları kısaca dondurdu.

BDO Unibank, 2’yi aradı. Okada Manila çalışanlarının maaşlarını almalarına yardımcı olacak bir anlaşma imzalamalarını önerdiler. Kazuo Okada ve grubu bunların hiçbirine sahip olmak istemiyordu. Okada kutlaması, yönetmen Hajime Tokuda’nın imzasından oluşan herhangi bir dosyayı imzalamayı güvenli bir şekilde reddetti.

Estrella Elamparo, TRAL yanlısı fraksiyonun bir ajanı , Kazuo Okada’yı ve onun kampının “makul olmayan koşulları” personelin sağlığını hiç dikkate almadan uygulama kampına dahil etti.

Kazuo Okada grubu, personel üyelerine ödeme yapmak için Okada Manila’nın kafes nakitini muhtemelen kullanacak. şimdilik maaş. Kumar kuruluşunun şu anda sahip olduğu nakit kazançlar, uzun vadede Okada Manila’yı sürdürmek için yeterli olmayacak.

Kazuo Okada Şiddetle Mekanı Devraldı Okada grubu geçen ay Okada Manila’nın kontrolünü zorla ele geçirdi. O sırada Okada fraksiyonu zorla devreye girdi ve belirli personelin peşinden kovaladı.

Bunun Okada’nın Tiger Resorts, Leisure and Entertainment Inc.’den intikamı olduğu düşünülüyor. onu şirketin yönetim kurulundan eleyerek2017 O zaman, yönetim kurulu Okada’yı 3 milyon dolar da dahil olmak üzere parasal dolandırıcılıklarda yer almakla suçladı.

Nisan ayında Filipinler Yüksek Mahkemesi TRLEI’ye bir statüko kararı verdi. İşletmenin yönetim kurulunun 5 yıl önceki durumuna geri dönmesi gerekiyordu. Bu da Kazuo Okada’nın geri dönüşü anlamına geliyordu. Mevcut düzen nedeniyle Okada sadece geri dönmekle kalmadı, ancak zorla tüm yeri kontrol altına aldı.

Elamparo, şiddetli devralmayı suçladı ve bu hukuksuz eylemin geleceğini belirtti. bir masraf. Ona göre Okada Manila’nın fonları hızla azalacak. Bu, ziyaretçiler üzerinde olumsuz bir etkiye sahip olacak ve aynı şekilde “günlük ihtiyaçlarını karşılamak için gelirlerine bağlı olan” 5000 çalışanı da rahatsız edecektir.

Hiçbir banka bir mülkiyet anlaşmazlığı kapsamında bir kuruluşla ilişki kuramaz. Okada Manila’nın fonları tükenmeye başladığında, birleşik kumar tesisi tesisinin operasyonlarını idare etmekte sorunlar yaşayacaklar.

Estrella Elamparo, TRAL hizip ajanı Bir hafta önce TRAL, Kazuo Okada ve grubuna karşı bir kamu uyarısı uyarısı yayınladı.

.