0

Dragon Gaming'in Make You Rich Slotunda Caishen Ile Kaydolun

Dünya çapında tanınan kumar kuruluşu video oyun tasarımcısı Dragon Gaming aslında kısa süre önce piyasaya sürdü Asya temalı dönen makaralar olan Make You Rich Caishen, zenginlik tanrısına dayalı slot. Video oyunu, aynı video oyun stüdyosundan Sheriff Bandits, Mafia Family, Zombie Invasion ve Leprechaun Frenzy’den oluşan diğer popüler oyunlarla birlikte çalışıyor. 2019 yılında kurulan malzeme tasarımcısı şu anda 37 ) diller aracılığıyla 25+ para birimleri, Kripto para birimlerinden oluşuyordu.

Zengin Metriklere Genel Bakış Makaralar: 3 Satır: 3 Ödeme Hatları: 5 RTP: 96 % Hit Frekansı:– Maksimum Kazanç: $37,500 Oynaklık: Orta Min/Maks Bahis: 0.-25 20192019 Chaishen ile Vahşi Zenginliğe Giden Yolu Takip Edin

Mevcut işin arkasındaki grup, başlangıçta popüler bir kumar kurumu markası için materyal geliştirerek başladı2004 Oyuncuların hızla alkışını alan olağanüstü materyali tanımaya, oluşturmaya ve sağlamaya odaklanmaya devam etti ve resmi olarak Dragon Gaming’e dönüştü2019 yepyeni Make You Rich yuvası Cai’den gerçek kutsamalarını almak için Asya kültürüne hevesli oyuncuları ağırlıyor Shen Three Ingots ve kazançları toplamaya başlayın.

Video oyunu, büyüleyici şans işaretleri ile geliştirilmiştir ve dağların tepesinde bulunan altın kaplama bir tapınağa odaklanır. Oyuncular, 3 × 3 tasarım ızgarasında antik Doğu’nun sakinleştirici seslerini dinlerken çarkları döndürmeye başlar. Video oyunu sadece 6 farklı işaret sayar. Düşük ücretli işaretler, havai fişekler, para çantaları, havai fişekler ve fenerler ile temsil edilir. Orta ödeme işaretleri, abaküs ve ruyi ile temsil edilirken, yüksek değerli işaretler, Caishen tanrısının kendisinin altın külçesini tutan görüntüleridir.

Mega Döndürme Özelliği

Bir oyuncu kazanan bir dönüş elde ettiğinde, bir külçe eklenir Külçe Toplayıcıya. Toplayıcıda 3 adet hazır yuva bulunur. Art arda 3 kez kazanmak, oyuncuların Ingot Collector’ı tamamen tamamlamasını ve Mega Spins işlevini kullanmasını sağlar. Bu benzersiz turu oynamak, temel video oyununda kullanılanlarla tamamen aynı yönergeleri izlemeyi gerektirir. Mega Döndürme turu, temel video oyunundakilere benzer işaretler sunar. Bu sefer, yine de, bu işaretler ilk bahsin 5 katını hak ediyor. Mega Döndürme işlevi, 5 kazanan dönüş güvence altına alınır alınmaz bir sonla ilgilidir.

Video oyunu, yanılgılara, efsanelere, ilahi varlıklara ve ilginç Asya kültürünün bir parçası olan efsanelere hevesli oyuncular için akıcı, minimum, ancak büyüleyici bir deneyim kullanır. Video oyun stüdyosu, Nisan ayının sonunda, Z Invasion video slotu ve Rise of the Titans ve Play With Cleo gibi kazı kazan kartı video oyunlarından oluşan bir dizi yeni iGaming oyununu piyasaya sürdü.

.